Mitä on hyvinvointivalmennus? Jos koet, että elämäsi on vain mekaanista suorittamista, tai että voimavarasi ovat hukassa, tai tunnet muuten itsesi stressaantuneeksi voi valmennus auttaa sinua.

Tsemppi tarjoaa ratkaisukeskeistä hyvinvointivalmennusta yksilöille ja/tai perheille. Menetelminä käytetään muunmuassa motivoivaa haastattelua ja muita erilaisia harjoitteita. Valmennuksessa voidaan auttaa myös terveellisen ja monipuolisen ruokavalion koostamisessa, sekä arkiliikunnan lisäämisessä.

Tavoitteena on löytää asiakkaan omat voimavarat ja ottaa ne käyttöön. Hyvinvointivalmennuksessa muutokset tehdään asiakkaan resurssien mukaan, hänen arvojaan ja tavoitteitaan kunnioittaen.  

Ota rohkeasti yhteyttä ja uusi suunta elämääsi!

Oma tarinani

“Uskon, että osaan auttaa sinua omassa elämäntapamuutoksessasi koska olen itse käynyt läpi saman. Tiedän, miltä tuntuu kun millään ei ole mitään väliä ja kun ruoka on ainut lohdutus tai palkinto.

Mielestäni yksi elämäntapamuutoksen avaimista on muutoksen tekeminen siksi että rakastaa itseään – ei siksi, että vihaa itseään.

Valmennuksessani tärkeintä ei ole se paljonko vaaka näyttää , vaan se että peilistä näet itsesi jälleen hymyilevän.

Täältä voit lukea lisää ajatuksiani aiheesta: mieliruokaa.fi