TÄLLÄ HETKELLÄ EN OTA UUSIA ASIAKKAITA

Tänne päivitetään alkavat kurssit, luennot ja tulevat tapahtumat.

Kun kurssit näkyvät täällä niitä voi ostaa verkkokaupastamme niin kauan kuin paikkoja riittää.

Kurssiaikataulut päivitetään myös Facebookiin Tsempin sivuille. Seuraathan siis somessa! Tsempin löydät myös Instagramista ja TikTokista “tsemppipalvelut”.

NOSE WORKIN JATKOKURSSI

Nose workin jatkokurssi koirakoille joilla on jo taustaa noseworkista. Pohjavaatimus on, että koira on ehdollistettu ainakin 1.luokan hajuun (eucalyptus-hydrolaatti).

Etsittävä haju kurssilla on eucalyptus  ja/tai laakerinlehti, ja osiot laatikko-, sisä-, ulko- ja ajoneuvoetsintä, jokaisen koirakon oman tason mukaisesti.

Kurssiaikataulu: 

Sunnuntait 7., 14., 21.5 ja 4.6. klo 18:00 – 20:00.  Kuuden koirakon ryhmä jaetaan kahteen osaan, joista toinen puolisko treenaa aina klo: 18-19 ja toinen klo: 19-20.

Paikka:

Lylykoskentie 17, Tsempin koulutustila ja piha-alue.

Osta paikkasi täältä

NOSE WORK ALKEET MAALISKUU

Sisältää aloituspakkauksen

Koiraa rauhoittava hajutyökurssi. ei pohjavaatimuksia. Koulutettavat asiat: etsimisen kouluttaminen, 1.luokan hajun ehdollistaminen ja laatikkoetsintä. Kurssilla jokainen koira treenaa yksitellen, joten se sopii erinomaisesti myös reaktiivisille ja/ tai aroille koirille. Koiran tulee osata odottaa treenivuoroaan autossa.

Aikataulu: lauantait 18. ja 25.3., sekä 1. ja 15.4. klo 11-12 .

Kaksi ryhmää, joista aiempi 11:00 – 12:00 ja myöhempi ryhmä 12:10 -13:10. Varmista ostaessasi että ostat paikan haluamallesi kellonajalle (aiempi / myöhempi).

Paikka: Lylykoskentie 17, Tsempin koulutustila

Hinta: 99,00€

Osta kurssipaikka aiempaan ryhmään täältä

Osta kurssipaikka myöhempään ryhmään täältä