Kartoituskäynti

110,00 

Yksityiskoulutuksen aloituskäynti

Varasto loppu

Tuotetunnus (SKU): 21346 Osasto: Avainsanat tuotteelle , ,

Kuvaus

Tarvitsetko yksityiskoulutusta mutta et löytänyt koulutuspaketeista sopivaa? Silloin yksityiskoulutus on hyvä vaihtoehto. Yksityiskoulutuksen aloituksessa tehdään alussa kotikäyntinä kartoituskäynti,kestoltaan 90 minuuttia.

Käynnillä kartoitetaan koiran kokonaisvaltainen hyvinvointi ja vähennetään mahdollisia stressitekijöitä saattamalla koiran arki tasapainoon. Koiran haastavista käytöksistä tehdään hoitosuunnitelma käytösanalyysin perusteella.

Asiakkaan kanssa opetellaan myös oppimispsykologian perusteita nykyaikaisten eläinten käyttäytymistieteiden valossa, sekä tarpeen mukaan tarkastellaan koiran elekieltä ja käyttäytymistä.

Koulutuksessa pureudutaan koiran käytöksen syihin huomioiden laji- ja rotutyypillinen toiminta sekä oppimispsykologia. Koulutuksen tavoitteena on saada pysyviä tuloksia, ei vain vaikuttaa näkyvään ”ongelmaan”.

Koulutus tapahtuu turvallisilla, positiiviseen vahvistamiseen perustuvilla menetelmillä.

Jatkokäynnit löydät kaupasta nimellä “yksityiskoulutus”.

Huomioitavaa: Huomaathan, että hintoihin lisätään kilometrikorvaukset ja ne veloitetaan asiakkaalta (0,43€/km) jälkikäteen erillisellä laskulla niissä tapauksissa joissa koulutus tapahtuu yli 15 kilometrin päässä yrityksen postiosoitteesta.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.